Sporten in de wijk

Voor kinderen:

 

Bewegen is leuk! Maar wat nu als het nog niet lukt om in één keer over de kast te springen? Of als je een beetje bang bent voor de bal? Bewegen is leuk! Maar wat nu als het nog niet lukt om in één keer over de kast te springen? Of als je een beetje bang bent voor de bal? Kom dan eens met ons mee doen! Elke week oefenen we bewegingsonderdelen die je tegenkomt in de gymles, thuis of op het schoolplein.
Zo zorgen wij dat je sterker en handiger wordt en meer zelfvertrouwen krijgt in bewegen. Niks moet en vooral veel bewegen mag! De les wordt gegeven door een Jibb+ buurtsportcoach. De groepjes bestaan uit maximaal 8 kinderen, zodat er genoeg aandacht is voor het kind.
 
Kom gerust een keer kijken of het iets voor jou is!
 
Dit aanbod is gratis. Zie
De data staan in de kalender van de app en de website. 
 

Voor volwassenen:

GoldenSports  

 
Wat? 
Wil je meer bewegen en tegelijkertijd gezellig sociaal contact hebben? Doe dan mee met de gratis GoldenSports beweeglessen. Door structureel mee te doen aan GoldenSports ga je je fitter voelen en werk je aan flexibiliteit, uithoudingsvermogen, balans, coördinatie en kracht. De lessen worden gegeven in een gezellig groepsverband in de buitenlucht. En omdat de lessen nooit hetzelfde zijn, maar breed en gevarieerd qua activiteiten en spelvormen, blijft het altijd leuk en uitdagend. 
 
De GoldenSports les is een structurele activiteit. U kunt voorafgaand aan een les de betreffende buurtsportcoach aanspreken en vervolgens gezellig meebewegen. Makkelijk zittende kleding wordt geadviseerd. 
 
Wanneer? 
Dinsdag: 13:00 - 14:00 uur 
 
Waar? 
Locatie: Wijkhuis de Brem, Rijpelplein 1. De activiteit vindt plaats op een verhard veldje in de nabijheid van het wijkhuis. Sport en cultuur Helmond